پاورپوینت فرآورده های شیلات

تکنولوژی تولید خاویار,جزوه فراوری محصولات شیلاتی,روش های انجماد,صید و جابجایی ماهی,فراوری محصولات شیلاتی,مراحل انجماد ماهی,نگهداری با استفاده از نمک زدن
پاورپوینت فرآورده های شیلات

رفتن به سایت اصلی

دانلود پاورپوینت با موضوع فرآورده های شیلات،در قالب ppt و در 18 اسلاید، قابل ویرایش، شامل:مقدمه ارزش غذایی ماهی و ترکیبات آن صید و جابجایی ماهی سرد کردن نگه داری ماهی توسط انجماد روش های انجماد مراحل انجماد ماهی لعاب دادن دیفراست ماهی منجمد نگهداری ماهی از طریق دودی کردن نگهداری ماهی توسط اشعه نگهداری با استفاده از نمک زدن پودر ماهی تکنولوژی تولید خاویار و . . .بخشی از متن پاورپوینت:آبزیانی که از دریا برداشت می شوند شامل انواع مختلفی میباشند که از جمله میتوان به ماهی های آب های شیرین،ماهی های آزاد یا مهاجر ، سخت پوستان (میگو و خرچنگ ) ، نرم تنان ( انواع صدف) ، پستانداران دریایی ( فک و نهنگ ) و گیاهان آبزی ( آگار ) و مروارید و مواد دیگری که از آبزیان استخراج می شود . مهمترین ذخایر ماهی شمال کشور شامل ماهیان خاویاری ( استروژن) و ماهی کیلکا می باشد و از جمله ماهیان خوراکی جنوب کشور می توان به حلوا سفید ، میگو ، شاه ماهی ، راشگو ، شیر ماهی ، هوور ، حلوا سیاه ، شوریده ، ساردین و …… اشاره کرد . ارزش غذایی ماهی و ترکیبات آن :معمولا یک ماهی از قسمت های زیر تشکیل شده است : عضلات و گوشت : 45 تا 60 درصد پوست : 2تا 4.5 درصد استخوان و غضروف : 4 تا 11 درصد باله ها : 2 تا 4.5 درصد فلس ها : 1.5 تا 5 درصد محتویات شکمی : 9.5 تا 16 درصد گوشت قرمز در بعضی ماهی به مقدار کم ودر بعضی ماهی مانند ماهی تن حدود 10 درصد عضلات را تشکیل می دهد که علت آن وجود میوگلوبین در آن می باشد . از نظر مقدار و نوع چربی ماهیان به 3 دسته پر چرب ، کم چرب و بدون چربی تقسیم می شوند به طور کلی پروتئین های ماهی 85 تا 95 درصد قابل هضم بوده و مقداری از آن به صورت ژلاتین می باشد و در طبخ به صورت آب پز در آب جوش حل شده و از زنجیره مصرف خارج می گردد. مقدار پروتئین در عضلات سفید ماهی بیشتر از عضلات قرمز بوده و عضلات پشتی و زیر ستون فقرات حاوی پروتئین بیشتری نسبت به عضلات پهلویی و شکمی هستند .قسمت اعظم چربی ماهی در کبد و محوطه ی شکمی می باشد معمولا مقدار چربی در عضلات قرمز ماهی بیشتر از عضلات سفید است .عوامل موثر در کیفیت چربی عبارتند از :نوع ماهی ، رژیم غذایی ، فصل ، حرارت ، مقدار نمک ، متابولیسم چربی ها ، رطوبت . فسفر از مواد معدنی موجود در ماهی می باشد و همراه با پروتئین و چربی به ترتیب تشکیل فسفو پروتئین و فسفو لیپید را می دهد . آهن و مس بیشتر در عضلات قرمز ماهی می باشد همچنین ید به مقدار زیادی در ماهی ذخیره شده که در زمان تخم ریزی مورد نیاز ماهی است . ویتامین ماهی شامل A ،D،E،C،Kو انواع B می باشد . و . . .

 

فراوری محصولات شیلاتی جزوه فراوری محصولات شیلاتی صید و جابجایی ماهی مراحل انجماد ماهی نگهداری با استفاده از نمک زدن تکنولوژی تولید خاویار روش های انجماد

  • طرح توجیهی توليد ياتاقان مگنتی

    امکان سنجی توليد ياتاقان مگنتی,برآورد هزینه توليد ياتاقان مگنتی,تولید یاتاقا,دانلود طرح توجیهی توليد ياتاقان مگنتی,طرح توجیهی توليد ياتاقان مگنتی,طرح کارآفرینی توليد ياتاقان مگنتی,طرح کسب و کار توليد ياتاقان مگنتی,کارآفرینی توليد ياتاقان مگنتی دانلود طرح توجیهی توليد ياتاقان مگنتی دانلود فایل…

  • تحقیق شاهكاري از كاپلان و نورتن در خدمت كنترل استراتژيك

    استراتژیک,سازمان,كاپلان و نورتن تحقیق شاهكاري از كاپلان و نورتن در خدمت كنترل استراتژيك رفتن به سایت اصلی دانلود تحقیق با موضوع  شاهكاري از كاپلان و نورتن در خدمت كنترل استراتژيك،در قالب word و در 8 صفحه، قابل ویرایش.بخشی از متن تحقیق:در…

  • پاورپوینت نمایش مجموعه ها با درخت

    پاورپوینت آماده کا,پاورپوینت نمایش مجموعه ها با درخت,تحقیق نمایش مجموعه ها با درخت,دانلود پاورپوینت در مورد نمایش مجموعه ها با درخت,دانلود پاورپوینت نمایش مجموعه ها با درخت,دانلود رایگان پاورپوینت نمایش مجموعه ها با درخت,نمایش مجموعه ها با درخت پاورپوینت نمایش…

  • تحقیق نقش مناطق آزاد تجاري در توسعه اقتصادي كشورهاي در حال توسعه

    آزاد,اقتصادي,تجاري,تحقیق,توسعه,حال,كشورهاي,مناطق,نقش تحقیق نقش مناطق آزاد تجاري در توسعه اقتصادي كشورهاي در حال توسعه رفتن به سایت اصلی دانلود تحقیق با موضوع نقش مناطق آزاد تجاري در توسعه اقتصادي كشورهاي در حال توسعه،در قالب word و در 295 صفحه، قابل ویرایش، شامل:بخش…

  • تحیقق حجاب

    پایان نامه حجاب,پایان نامه در مورد حجاب,تحقیق حجاب,تحقیق در مورد حجاب,حجاب,حجاب و عفاف,دانلود پایان نامه حجاب,دانلود تحقیق حجاب,دانلود مقاله حجاب,مقاله حجاب,مقاله در مورد حجاب,نقش حجاب در اسلام,نقش حجاب در جامعه,نقش حجاب در زندگی دانلود تحیقق حجاب دانلود فایل دانلود تحقیق…

  • تحقیق طراحی سایت با flash و frent page

    تحقیق طراحی سایت با flash و frent page,دانلود طراحی سایت با flash و frent page,طراحی سایت با flash و frent page,مقاله طراحی سایت با flash و frent page تحقیق طراحی سایت با flash و frent page رفتن به سایت اصلی…

  • بررسی جرم تهدید و اخاذی و زورگیری از نظر حقوقی

    جرم تهدید و اخاذی و زورگیری,مجازات اسلامی,مجازات جرم تهدید و اخاذی دانلود بررسی جرم تهدید و اخاذی و زورگیری از نظر حقوقی دانلود فایل فهرست مطالب : فصل اول : بررسی تهدید و ارعاب در قانون مجازات اسلامی معنی تهدید…

  • پرسشنامه سنجش عملکرد سازمانی بر اساس کارت امتیازی متوازن (bsc)

    پرسشنامه ارزیابی عملکرد سازمان,پرسشنامه ارزیابی عملکرد سازمانی,پرسشنامه سنجش عملکرد سازمان,پرسشنامه سنجش عملکرد سازمانی,پرسشنامه سنجش عملکرد سازمانی بر اساس کارت امتیازی متوازن (bsc),دانلود پرسشنامه سنجش عملکرد سازمانی دانلود پرسشنامه سنجش عملکرد سازمانی بر اساس کارت امتیازی متوازن (bsc) دانلود فایل دانلود…

  • نقشه ی بخش های شهرستان سرخس

    استان خراسان رضوی,بخش های شهرستان سرخس,شیپ فایل بخش های شهرستان سرخس,شیپ فایل بخش های شهرستانها,فایل جی آی اس بخشهای شهرستان سرخس,نقشه ی بخش ها,نقشه ی بخش های شهرستان سرخس,نقشه ی بخش های شهرستانها,نقشه ی جی آی اس بخش های شهرستان…

  • تحقیق حسادت

    پایان نامه پیرامون حسادت,پروژه حسادت,تحقیق حسادت,تحقیق در مورد حسادت,تحقیق روانشناسی,تحقیق روانشناسی حسادت,دانلود تحقیق حسادت,مقاله حسادت تحقیق حسادت رفتن به سایت اصلی بخشی از متن تحقیق:چکیده :پروردگار متعال مى‏خواهد كه همه ما سرشار از نيرو و اشتياق باشيم و جسم، ذهن…