تبليغاتX
علی دایی | Ali Daei
یکشنبه سی ام مهر 1385

جام جم : سرمربي تيم فوتبال سايپا پس از كسب يك امتياز از ديدار برابر پرسپوليس‌ گفت: از عملكرد بازيكنانم رضايت دارم.
به گزارش ايسنا ، علي دايي در جمع خبرنگاران گفت: به نظر من فوتبال بسيار خوبي بود و هر دو تيم بازي قدرتي و زيبايي را به نمايش گذاشتند. در نيمه‌ي نخست تيم ما برتر از حريف بود. در نيمه‌ دوم نيز اگر پنالتي من گل مي‌شد، روند بازي تغيير مي‌كرد اما متاسفانه اين چنين نشد. بعد از گل دوم نيز ما فرصت‌هاي زيادي را براي زدن گل‌هاي بيشتر به پرسپوليس داشتيم.
وي در پاسخ به اين پرسش كه آيا فكر نمي‌كنيد خوشحالي شما پس از گلزني باعث توهين برخي از تماشاگران پرسپوليس شد گفت: ببخشيد، چه كار كنم، گل مي‌زنم بر سرم بكوبم. خير من چنين بازيكني نيستم. من هم اكنون بازيكن سايپا هستم و بايد پس از گلزني براي اين تيم خوشحالي كنم. من مثل بعضي از بازيكنان نيستم كه پس از گلزني به تيم سابق‌شان فيلم بازي كنم و بر سر و سينه بكوبم. من بازيكن سايپا هستم و به اين تيم عرق دارم.
وي در پاسخ به اين سوال كه آيا فكر نمي‌كنيد نفر ديگري پنالتي دوم را مي‌زد به گل تبديل مي‌شد؟ گفت: شايد اگر كس ديگري بود اين پنالتي گل مي‌شد اما، همواره پس از پنالتي اظهار نظرهاي اين چنيني وجود دارد.
دايي ادامه داد: ما براي سه امتياز به ورزشگاه آزادي آمده بوديم و فوتبالي كه ما انجام داديم بسيار تهاجمي بود. پرسپوليس شانس آورد كه ما از موقعيت‌هاي خود استفاده نكرديم. هر چند كه قبول دارم پرسپوليس هم در اين بازي شانس‌هاي بسياري براي گلزني داشت اما اگر پنالتي من گل مي‌شد و خليلي، مومن‌زاده و صادقي فرصت‌هاي مسلم گلزني را از دست نمي‌دادند نتيجه متفاوت از آنچه كه رقم خورد، مي‌شد.
وي افزود: هر چند كه دوست داشتم حرفه‌ مربيگري‌ام را با برد شروع كنم اما، از عملكرد بازيكنانم رضايت دارم.
سرمربي تيم فوتبال سايپا در پاسخ به پرسش خبرنگاري مبني بر اين كه بازي و مربيگري به صورت همزمان خللي را در عملكردتان ايجاد نمي‌كند گفت: كار بسيار سختي است. من از داخل زمين به بيرون احاطه نداشتم اما با كمك منصور رشيدي و زادمهر كه بزرگ‌ترهاي من هستند اين وظيفه‌ي سنگين را انجام دادم. مربيگري و بازي كردن به طور همزمان سخت است اما، هم اكنون وظيفه‌اي سنگين بر دوش دارم كه سعي مي‌كنم آن را به نحو احسن انجام دهم. خوشبختانه در تيم ما نظم و احترام به بزرگ‌تر حرف اول را مي‌زند.
دايي درباره‌ توهين‌هاي برخي از تماشاگران منتسب به باشگاه پرسپوليس به خودش گفت: وقتي داخل زمين مي‌شوم گوش‌هايم كر مي‌شود و تمام فكر و ذكرم بازي است. كساني كه اين چيزها را مي‌گويند به خودشان برمي‌گردد. اين جا بايد مسوولان با برخوردي قاطع اين مساله را در فوتبال ايران ريشه‌كن كنند، اگر استقلال از سوي فدراسيون جريمه مي‌شود با پرسپوليس نيز بايد اين چنين برخورد شود. من از كسي شكايتي نمي‌كنم، اگر در كشور ما مسوولي وجود دارد بايد با چنين مسايلي برخورد كند. تيم‌هاي ما همه با پيشوند فرهنگي ـ ورزشي هستند اگر ما دم از مسايل اخلاقي مي‌زنيم بايد با چنين مسايلي برخورد شود. امروز تماشاگران به من فحش مي‌دهند و فردا به مربي، داور و به همه. ممكن است كه مسوولان فدراسيون از من خوششان نيايد اما متاسفانه پس از تغيير و تحولات انجام شده مسوولان تنها شعار مي‌دهند و هيچ گاه اين شعارها شكل عملي به خود نگرفته است اگر مرد هستيم بياييم اين مسايل را در فوتبال ريشه‌كن كنيم.
دايي درباره‌ اظهارنظر دنيزلي در خصوص داوري گفت: به نظر من دنيزلي بهتر است كه ابتدا فيلم بازي را نگاه كند. پس از اخراج بازيكن پرسپوليس در سه مورد داور مي‌توانست بازيكنان پرسپوليس را اخراج كند و داور اين كار را نكرد. معدنچي يك بار با دست توپ را به جلو برد. با كنار هم قرار دادن اين مسايل متوجه مي‌شويد كه داور در بيشتر زمان‌هاي بازي به نفع پرسپوليس سوت زد اما با اين حال ما اعتراضي نسبت به داوري نداريم.
سرمربي سايپا در مورد كاپيتاني ابراهيم صادقي گفت: صادقي براي سايپا زحمات بسياري كشيده است و حق بسياري بر گردن تيم دارد. در تيم ما تفاوتي نمي‌كند كه چه بازيكني كاپيتان باشد و خود من خيلي دوست دارم كه صادقي كاپيتان باشد.
دايي درباره‌ درگيري‌هايش با شيث رضايي و كارت زردي كه داور به او داد گفت: داور تصميم گرفت كه به من كارت زرد بدهد من هم به نظر داور احترام مي‌گذارم اما، با اين وجود به نظر من بايد داور به شيث رضايي هم كارت زرد مي‌داد. فوتبال هميشه با چنين درگيري‌هايي همراه است و كسي كه مي‌تواند اين تنش‌ها را كاهش دهد داور است. در بسياري موارد شيث دست و پيراهنم را مي‌گرفت در حالي كه توپ جاي ديگري از زمين بود. زماني هم كه مي‌خواستم درون دروازه‌ي پرسپوليس آب بخورم شيث به دنبالم آمد و بطري آب را از دستم گرفت.
دايي در پايان گفت: من شاگرد تمام مربيان ايراني هستم و تنها براي خدمت به تيم سايپا اين مسووليت را پذيرفته‌ام.

نوشته شده توسط علیرضا در 1:53 | لینک ثابت
چهارشنبه بیست و ششم مهر 1385

خبرگزاري فارس: بازيكن و مربي تيم فوتبال سايپا گفت: اعتراض اعضاي پرسپوليس به داور وارد نيست چراكه وي بايد سه بازيكن حريف را اخراج مي كرد. 

به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از كسب تساوي سايپا مقابل پرسپوليس در جمع خبرنگاران افزود: پس از اخراج كريمي از بازي نفرات پرسپوليس بازي بسيار خشني را در دستور كار خود قرار دادند اما داور از اخراج ديگر نفرات خودداري كرد. حق پرسپوليس سه اخراجي بود.
وي در مورد بازي اظهار داشت: در نيمه نخست موقعيت هاي متعددي را از دست داديم. در نيمه دوم نيز اگر پنالتي را گل مي كردم روند بازي به كلي تغيير مي كرد. به هر حال سايپا عملكردي قابل قبول ارائه كرد.
دايي در مورد توهين تماشاگران تصريح كرد: اين امر همواره وجود دارد و فدراسيون فوتبال بايد پاسخگو باشد. اميدوارم پرسپوليس نيز همانند استقلال به دليل اهانت تماشاگرانش محروم شود.
وي در پايان تاكيد كرد: متاسفانه فدراسيون جديد تنها به شعار دادن مي پردازد. مشخص نيست چه مشكلي بامن دارند اما من به اين مسائل بي توجه هستم.
ديدار پرسپوليس و سايپا از هفته ششم ليگ برتر باتساوي دو بر دو خاتمه يافت. 

نوشته شده توسط علیرضا در 1:35 | لینک ثابت
چهارشنبه بیست و ششم مهر 1385

ایلنا : حساسترين ديدار هفته ششم ليگ برتر فوتبال كشور دقايقي پيش در ورزشگاه آزادي تهران به پايان رسيد و طي آن تيمهاي صدر جدولي پرسپوليس و سايپا به نتيجه مساوي 2 بر 2 قناعت كردند.

به گزارش خبرنگار گروه ورزش خبرگزاري كار ايران(ايلنا) در اين ديدار حساس كه در حضور بيش از 50 هزار نفر برگزار شد تيم پرسپوليس عليرغم ده نفره شدن- در دقايقي ابتدايي نيمه دوم- در نهايت موفق شد گل تساوي را وارد دروزاه سايپا كند تا از يك شكست خانگي فرار كند.
دو تيم در اين ديدار بازي تهاجمي را در دستور كار خود داشتند كه در اين ميان پرسپوليس با توجه به حمايت هوادارانش موقعيت‌‏هاي گلزني بسياري روي دروازه حريف به وجود آورد و سرانجام فشار حملات پرسپوليس باعث شد كه حميدرضا فرزانه مدافع سايپا در دقيقه21 روي توپ ارسالي واحدي نيكبخت دچار اشتباه شود و دروازه خودي را باز كند.
در ادامه پرسپوليس چند موقيعت گلزني ديگر به دست آورد كه با بي دقتي مهاجمانش اين موقيعت‌‏ها از دست رفت و در دقيقه44 "مظفري" يك پنالتي مشكوك به سود سايپا اعلام كرد و علي دايي بازيكن و سرمربي ساپيا اين ضربه پنالتي را وارد دروازه فرشيد كريمي كرد تا دو تيم نيمه نخست را با نتيجه يك بر يك به پايان برسانند.
پرسپوليس در اغاز نيمه دوم باز هم هجوم همه جانبه را روي دروازه سايپا آغاز كرد به طوري مهرزادمعدنچي مهاجم اين تيم دوبار با رحمان احمدي دروازه بان سايپا تك به تك شد، اما با بي دقتي قدر اين موقعيتها را ندانست.
شاگردان و ياران علي دايي نيز روي ضد حملات دروازه پرسپوليس را تهديد‌‏كردند در تمام اين دقايقي داور قضاوت نامتعادلي را از خود به نمايش گذاشت تا اينكه در دقيقه 61 روي يك صحنه مشكوك ديگر علاوه بر اعلام ضربه پنالتي به سود سايپا فرشيد كريمي دروازه بان پرسپوليس را نيز از بازي اخراج كارد و دايي يك بار ديگر پشت ضربه پنالتي قرار گرفت، اما عليرضا حقيقي دروازه بان جوان پرسپوليس كه براي اولين بار در درون دروازه اين تيم قرار گرفت، ضربه پنالتي دايي را مهار كرد.
علي دايي سرانجام در دقيقه83 روي ارسال زيباي دارويش يزداني دروازه پرسپوليس را براي دومين بار گشود و پرسپوليس با ادامه حملات همه جانبه خود در دقيقه2+90 توسط حسين بادامكي صاحل گل تساوي شد تا در نهايت دو تيم با نتيجه مساوي 2 بر 2 به كار خود پايان دهند.
از جمله نكات حاشيه‌‏اي اين ديدار مي توان به قضاوت ضعيف" مظفري" داور اين ديدار اشاره كرد كه اعتراض و بازيكنان دو تيم به ويژه پرسپوليس را به همراه داشت.
تعدادي از تماشاگران پرسپوليس نيز بارها به داور اين ديدار و علي دايي بازيكن و سرمربي سايپا فحاشي كردند اين درحالي است كه استقلال به دليل فحاشي تماشاگرانش به برگزاري يك ديدار خانگي بدون حضور تماشاگر محكوم شده است و بايد منتظر تصميمات احتمالي كميته انضباطي فدراسيون فوتبال در مورد رفتار تماشاگران پرسپوليس بود.

نوشته شده توسط علیرضا در 1:32 | لینک ثابت
چهارشنبه بیست و ششم مهر 1385

خبرورزشی : على‌ دايى‌ سرمربى‌ تيم‌ فوتبال‌ سايپا در گفتگويى‌ کوتاه‌ اعلام‌ کرد: در ديدار با پرسپوليس‌ براى‌ کسب‌ 3 امتياز به‌ ميان‌ خواهيم‌ رفت‌ و شخصاً‌ به‌ پيروزشدن‌ مقابل‌ پرسپوليس‌ خوشبين‌ هستم. على‌ دايى‌ افزود: پرسپوليس‌ با دنيزلى‌ در دو ديدار گذشته‌ خود فوق‌العاده‌ ظاهر شد و براى‌ رويارويى‌ با سايپا حريف‌ دست‌ و پابسته‌اى‌ نخواهد بود و براى‌ پيروزى‌ از هيچ‌ تلاشى‌ دريغ‌ نمى‌کند.
کاپيتان‌ سابق‌ تيم‌ملى‌ در رابطه‌ با بازى‌کردن‌ خود مقابل‌ پرسپوليس‌ تصريح‌ کرد: در زمان‌ مربيگرى‌ لورانت، على‌ دايى‌ بازى‌ مى‌کرد و در حال‌ حاضر هم‌ وضعيت‌ به‌ همان‌ منوال‌ خواهد بود، اما در کل‌ بايد شرايط‌ موجود را براى‌ بازى‌کردنم‌ ارزيابى‌ کنم.
ما 2 بازيکن‌ غايب‌ داريم‌ اما خوشبختانه‌ سايپا بازيکنان‌ خوبى‌ را در اختيار دارد که‌ به‌ خوبى‌ مى‌توانيم‌ ضرر ناشى‌ از عدم‌ حضور اين‌ بازيکنان‌ را پوشش‌ دهيم.
 

نوشته شده توسط علیرضا در 1:26 | لینک ثابت
سه شنبه هجدهم مهر 1385

پذیرش سرمربیگری سایپا به منزله خداحافظی از فوتبال نیست/ بازی سختی برابر پرسپولیس داریم

انتخاب علی دایی به عنوان سرمربی موقت تیم فوتبال سایپا تهران در سایت خبری کنفدراسیون فوتبال آسیا بازتاب داشت.
به گزارش خبرگزاری مهر، سایت خبری کنفدراسیون فوتبال آسیا در این مورد نوشت: علی دایی پس از آنکه ورنر لورانت مربی آلمانی سایپا بطور ناگهانی این باشگاه را ترک کرد مربی- بازیکن تیم شد. لورانت آلمانی که در ابتدای فصل به سایپا آمده بود سایپا را به وضعیت خوبی رساند و آنها در پایان هفته پنجم توانستند صدرنشین جدول لیگ شوند اما او ناگهان تیم را ترک کرد و از ایران خارج شد.

در ادامه گزارشی سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا آمده است: بنابر اخبار منتشره لورانت به باشگاه ارسیس اسپور در سوپر لیگ ترکیه رفته است . لورانت که قبلاً نیز در باشگاه فنرباغچه ترکیه مربیگری کرده است بدون ارتباط با باشگاه از ایران خارج شد و مقامات سایپا اعلام کرده اند که خبری از او ندارند. با این شرایط علی دایی مهاجم و کاپیتان سابق تیم ملی ایران هدایت تیم را در دست گرفت تا در روزهای آینده تصمیمات جدی تری گرفته شود.

در ادامه این گزارش آمده است: دایی که اول فصل از صباباتری به سایپا آمد در هفته قبل و در پیروزی 3-1 مقابل راه آهن اولین گل خود را زد. او درباره مربیگری خود و احتمال خداحافظی از فوتبال به رسانه ها گفت : " با توجه به شرایطی که به‌ طور ناگهانی برای باشگاه سایپا بوجود آمد و به خاطر بازیهای حساس و مهمی که این تیم در سه هفته آتی پیش رو دارد به دلیل کمک به تیم این مسئولیت را قبول کردم .هدفم از قبول مربیگری این تیم چیزی نیست جز کمک به تیم و خارج شدن از بلا تکلیفی".

دایی در ادامه اظهار نظرهای خود گفته است: "من در اولین تجربه مربیگری باید تیم سایپا را به عنوان بازیکن و مربی مقابل پرسپولیس همراهی کنم و نمی‌دانم این اتفاقات را خوش شانسی بدانم یا بدشانسی. به هر حال هدف ما کسب امتیاز و ادامه دادن روند نتایج خوب است و مطمئنا مقابل پرسپولیس که تبدیل به یک تیم خوب و هماهنگ شده بازی سخت و دشواری خواهیم داشت و محکوم به کسب امتیاز هستیم ".

دایی همچنین گفته است که به عهده گرفتن این مسئولیت جدید به معنی خداحافظی از فوتبال نیست و او هنوز چنین تصمیمی ندارد. سایپا در بازی هفته بعد با پرسپولیس روبرو خواهد شد.

باشگاه سایپا نیز اعلام کرده است که احتمالاً در روز های آینده شکایت خود را از لورانت به فیفا خواهد فرستاد.
 
منبع : http://www.mehrnews.ir/fa/NewsPrint.aspx?NewsID=392467

نوشته شده توسط علیرضا در 21:45 | | لینک ثابت
سه شنبه هجدهم مهر 1385

"علي دايي" كاپيتان سابق تيم ملي فوتبال ايران گفت: باشگاه سايپا بعد از عدم بازگشت لورانت و دستيارش پيشنهاد هدايت تيم را به من داد و من هم بعد از مشورت با چند نفر كه به آنها اعتماد دارم اين مسئوليت را قبول كردم.

مربي جديد سايپا روز دوشنبه در گفت و گو با سايت رسمي باشگاه پرسپوليس گفت: با توجه به شرايطي كه به‌طور ناگهاني براي باشگاه سايپا بوجود آمد و به خاطر بازيهاي حساس و مهمي كه اين تيم در سه هفته آتي پيش رو دارد به دليل كمك به تيم اين مسئوليت را قبول كردم و هدفم از قبول مربيگري اين تيم چيزي نيست جز كمك به تيم و خارج شدن از بلا تكليفي.

وي افزود: من هميشه احترام به بزرگترها رامهم دانسته ام و حالا هم با اجازه و همراهي بزرگترهايي مثل دكتر زادمهر و منصور رشيدي و با همت و همدلي بازيكنان تيم سايپا در كنار تيم خواهم بود تا ببينم در آينده چه اتفاقي مي‌افتد. دايي گفت: قرار شده من فعلا به عنوان سرمربي تيم را زير نظر داشته باشم. باور كنيد در حال حاضر درباره اينكه بنده سرمربي دائم تيم باشم يا نه هيچ صحبتي نشده است.

بازيكن سابق پرسپوليس درباره رويارويي با اين تيم افزود: به هر حال من در اولين تجربه مربيگري مي‌بايست تيم سايپا را به عنوان بازيكن و مربي مقابل پرسپوليس همراهي كنم و اين موضوع را به فال نيك گرفته و نمي‌دانم اين اتفاقات را خوش شانسي بدانم يا بدشانسي. به هر حال هدف ما كسب امتياز و ادامه دادن روند نتايج خوب است و مطمئنا مقابل پرسپوليس كه تبديل به يك تيم خوب و هماهنگ شده بازي سخت و دشواري خواهيم داشت و محكوم به كسب امتياز هستيم.

دايي در پايان گفت: مي‌دانم كه مسئوليت سنگين و دشواري را قبول كرده و كار سختي را درپيش رو دارم اما با اعتقاد به بازيكنان تيم و كادر مديريتي باشگاه اميدوارم كه بتوانيم در بازيهاي آينده سربلند و موفق باشيم.

نوشته شده توسط علیرضا در 21:43 | | لینک ثابت
سه شنبه هجدهم مهر 1385

سخنگوي تيم فوتبال سايپا پس از جدايي «ورنر لورانت» سرمربي آلماني اين تيم و شايعات پيوستن او به تيم كايزري اسپور تركيه گفت: اگر لورانت تا پايان هفته به ايران بازنگشته و در تمرينات سايپا حاضر نشود رسما از او به فيفا شكايت خواهيم كرد.

مهدي احمدي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: آن طور كه از منابع موثق با خبر شديم لورانت پس از مذاكره با مسوولان باشگاه كايزري اسپور تركيه در تمرينات اين تيم نيز حاضر شده و بازيكنان اين تيم را تمرين داده است. با اين وجود در تماسي كه با مدير برنامه‌هاي لورانت داشتيم او قرارداد رسمي لورانت با اين باشگاه تركيه‌اي را تاييد نكرده و آن را شايعه دانست.

وي افزود: به هر صورت ما خواهان بازگشت اين مربي آلماني به سايپا هستيم و اين موضوع را پيگيري خواهيم كرد. لورانت با باشگاه سايپا قرارداد رسمي داشته و بر اساس قوانين فيفا در صورت عدم بازگشت وي از اين مربي آلماني به فيفا شكايت خواهيم كرد و تا احقاق حق باشگاه از هيچ تلاش فروگذار نمي‌كنيم.

احمدي درباره‌ي شايعات اخير مبني بر سرمربيگري علي دايي نيز به ايسنا گفت: هنوز درباره‌ي مربيگري دايي به جمع بندي نهايي نرسيده‌ايم. اين بستگي به تصميم مديرعامل و اعضاي هيات مديره باشگاه دارد و تا زماني كه هيات مديره تشكيل جلسه ندهد هيچ چيز مشخص نخواهد بود. به احتمال فراوان جلسه اضطراري هيات مديره ظرف امروز و فردا تشكيل و سرمربي جديد سايپا معرفي خواهد شد.

وي ادامه داد: با توجه به تجربه و سابقه فراوان علي دايي تا زمان معرفي سرمربي جديد اين بازيكن فعلا هدايت تيم را بر عهده داشته و تمرينات زير نظر او برگزار خواهد شد.

سخنگوي باشگاه سايپا تاكيد كرد: با توجه به اين كه احتمال مي‌دهيم لورانت ديگر به ايران بازنخواهد گشت از همين امروز به دنبال بررسي شرايط گزينه‌هاي سرمربيگري سايپا هستيم. دايي نيز يكي از اين گزينه‌هاست و فعلا در مورد ساير گزينه‌هاي مورد نظر خود صحبت نخواهيم كرد.

ایسنا

نوشته شده توسط علیرضا در 21:37 | | لینک ثابت
شنبه یکم مهر 1385

خبرگزاري انتخاب: درپي اختلافهاي اخير ميان دايي و مايلي كهن و به دنبال آن دادكان با سازمان تربيت بدني، اين درگيريها چند وقتي شكل حقوقي به خود گرفته و از دايره رسانه اي خارج شده است.

«پيش بين» درحالي از روند حقوقي پرونده موكلانش ابراز رضايت مي كند كه مايلي كهن هنوز احضاريه دادگاه به دستش نرسيده است: «هنوز براي ما جاي سؤال دارد وقتي كسي كه مي داند در شعبه اول بازپرسي كاركنان دولت پرونده اي برايش تشكيل شده و در روزنامه ها اعلام مي كند: «انتظار دادگاه را مي كشم» چطور براي پيگيري، به آن شعبه سري نمي زند.»

وكيل دايي و دادكان كه اين روزها به دنبال آدرس محل سكونت مايلي كهن است تا احضاريه را به آدرس منزل وي ارسال كند درخصوص اظهارات مايلي كهن در روزنامه ها مي گويد: «اي كاش مايلي كهن ابتدا با چشمان خودش گفته هاي مرا مي خواند و بعداظهار نظر مي كرد نه اينكه به واسطه شنيده هايش در مقام پاسخگويي برآيد. لازم است به ايشان گوشزد كنم كه من تازه كار نيستم و با امور وكالت آشنايي دارم».

در صورتي كه مايلي كهن ظرف روزهاي آينده، جهت پاسخگويي به شكايت دايي در شعبه اول بازپرسي كاركنان دولت حاضر نشود بنا به گفته وكيل كاپيتان سابق تيم ملي، شرايط ديگري از قاضي پرونده درخواست مي شود و اين درحالي است كه دايي حتي پس از مهمان نوازي مايلي كهن در ديدار برابر سايپا، حاضر به عقب نشيني نشده و همچنان بر شكايت از مايلي كهن و يك روزنامه ورزشي اصرار دارد.

نوشته شده توسط علیرضا در 23:52 | لینک ثابت