تبليغاتX
علی دایی | Ali Daei - علي دايي: هر كسي در تيم ملي خوب كار مي‌كند اخراجش مي‌كنند
یکشنبه یازدهم بهمن 1388
دو تيم بايد خيلي هنرمند باشند كه داربي مساوي شود
خودم به باقري استراحت دادم؛ وسلي با نظر من برگشت


سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: هر كسي در تيم ملي خوب كار مي‌كند مي‌گويند برو و اخراجش مي‌كنند.

به گزارش ايسنا، علي دايي درباره صحبت‌هاي مهدي تاج نايب رييس فدراسيون فوتبال مبني بر اينكه دايي جوان‌گرايي خوبي در تيم ملي ايران انجام داد، گفت: متاسفانه هر كسي در تيم ملي خوب كار مي‌كند مي‌گويند برو و اخراجش مي‌كنند و بيش از اين صحبتي درباره نظر ايشان ندارم.

وي درباره آمادگي تيم فوتبال پرسپوليس براي داربي اين هفته گفت: شرايط ما خوب است و روز به روز به آمادگي بهتري مي‌رسيم. همه بازيكنان پرسپوليس در شرايطي هستند كه مي‌توانيم خيلي از آنها را براي اين مسابقه حساس به كار بگيريم.

وي گفت: اميدوارم بازي جوانمردانه و خوبي شود و تماشاگران هر دو تيم فقط به تشويق تيم‌هاي خودشان بپردازند.

دايي در پاسخ به اين سوال كه آيا مي‌توانيد نتيجه بازي را پيش‌بيني كنيد؟ گفت: به هيچ وجه چنين پيش‌بيني نمي‌توانم بكنم و نخواهم كرد اما پرسپوليس تمام سعي خود را مي‌كند كه در زمين فوتبال زيبا و قدرتمندانه‌اي را به نمايش گذاشته و پيروز شود.

وي در باره تمرين نكردن كريم باقري در جلسه تمرين امروز (يكشنبه) گفت: به باقري استراحت داديم، او يكي از بهترين بازيكنان ماست و از فردا در تمرينات شركت مي‌كند تا براي بازي با استقلال آماده شود. تمرينات ما به گونه‌اي است كه شرايط بازيكنان بخصوص ويژگي سني آنها را در برنامه‌شان لحاظ مي‌كنيم.

دايي گفت: براي بازي با استقلال از تمام موجوديت تيم پرسپوليس استفاده خواهيم كرد و من ضمن احترام به تيم مقابل براي برد تلاش خواهم كرد و از تماشاچيان پرسپوليس هم مي‌خواهم تا فقط تيم خود را تشويق كرده و ما را حمايت كنند تا پيروز باشيم.

وي درباره بازگشت وسلي برازيليا به تيمش گفت: اين تصميم با نظر من گرفته شد و او به پرسپوليس بازگشت، گرچه ما بازيكنان توانمند در تيم داريم اما هرچقدر دستمان بازتر باشد بهتر است.

دايي در پاسخ به اين سوال كه آيا اين داربي هم مانند داربي‌هاي قبل مساوي خواهد شد و چيزي با شما هماهنگ شده است، گفت: چنين چيزي نيست و فكر مي‌كنم اين مسائل تنها در روزنامه‌ها مطرح مي‌شود چرا كه هر دو تيم براي برد تلاش مي‌كنند و هيچ تيمي براي مساوي به زمين نمي‌آيد. دو تيم خيلي بايد هنرمند باشند تا بازي را مساوي از آب درآورند.

در همین زمینه:
» دایی: حالا وقت فکر کردن به دربی است
» دايي: هر كسي در تيم ملي خوب و سالم كار كند اخراج مي‌شود / دربی شناس هستم
» علی دایی: تساوی ازپیش تعیین شده شهرآورد راقبول ندارم/ برای برد به میدان می‌رویم
نوشته شده توسط علیرضا در 18:14 | | لینک ثابت