تبليغاتX
سایت خبری علی دایی | Ali Daei - افتتاح ورزشگاه علي دايي تا آخر آبان ماه
شنبه پنجم آبان 1386

خبرگزاري فارس: مديركل تربيت بدني استان اردبيل گفت: ورزشگاه 20 هزار نفري اردبيل كه به نام علي دايي نامگذاري شده است تا پايان آبانماه به مرحله بهره برداري خواهد رسيد. 

به گزارش خبرگزاري فارس از اردبيل، شروين اسبقيان كه امروز در خطبه هاي نماز جمعه اردبيل سخن مي گفت افزود: اين ورزشگاه هم اكنون در مرحله نصب چمن مصنوعي است و تا پايان ماه جاري با تكميل تمام مراحل ساخت، آماده افتتاح خواهد شد.
وي در ادامه به افتتاح 17 سالن ورزشي مصوب سفر رئيس جمهور در سطح استان اشاره كرد و گفت: علاوه بر اين سالنها ساخت 15 سالن ديگر نيز در شهرها و روستاهاي استان در حال اجرا است كه در دهه فجر و هفته دولت سال آينده آماده بهره برداري خواهد شد.
اسبقيان با اشاره به سرانه فضاي ورزشي استان افزود: هم اكنون سرانه فضاي ورزشي استان نيم مترمربع است كه تا پايان سال به 75/0 صدم مترمربع خواهد رسيد كه طبق برنامه ريزي صورت گرفته اين ميزان قرار است تا آخر سال 87 به يك مترمربع برسد.
اسبقيان از حمايت نماينده ولي فقيه در استان و استاندار اردبيل در توسعه فضاهاي ورزشي تقدير و خواستار توجه جدي جوانان به مقوله ورزش با توجه به مهيا بودن فضاهاي ورزشي شد.


نوشته شده توسط علیرضا در 0:50 | لینک ثابت