خبرگزاري فارس: مديرعامل سايپا پس از قرعهكشي ليگ قهرمانان آسيا گفت: اميدوارم سايپا با تجربه علي دايي در اين دوره موفق باشد.
به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از سايت AFC، مهرداد هاشمي كه با عنوان قهرماني ليگ در قرعه كشي شركت كرده بود، اظهار داشت: سايپا بعد از 12 سال به اين بازيها برگشته است. بايد تلاش دوباره اي را آغاز كنيم.
وي ادامه داد: اميدوارم بتوانيم با تقويت تيم و تجارب علي دايي در اين بازيها موفق باشيم. مربي ما قبلاً در همين ديدارها حاضر بوده و با تجربه ترين فرد تيم در مسابقات خواهد بود. دوست دارم سايپا به آنچه شايستگي اش را دارد برسد.
سايپا قهرمان ليگ كه براي دومين بار در قهرماني باشگاههاي آسيا حاضر مي شود، در گروه B با الوصل امارات، كويت اسپورت و نيروي هوايي عراق همگروه شده است.
آنها در سال 1996 و بعد از شكست 2 بر يك فارمرز بانك تايلند، به مقام سوم رسيدند. حالا سايپا در اولين بازي روز 22 اسفند ميهمان كويت اسپورت كلاب كويت خواهد بود.
علي دايي 38 ساله بعد از آنكه سال قبل در نقش بازيكن- مربي، سايپا را به قهرماني رساند، اينك سرمربي تيم است؛ هر چند وضعيت آنها در جدول چندان مناسب نيست.
سه شنبه بیست و هفتم آذر 1386
نوشته شده توسط علیرضا در 7:43 | لینک ثابت



