علي دايي پس از پيروزي تيمش برابر نيروي هوايي عراق بازيكنانش را ستايش كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، شب گذشته سايپا با پيروزي يك بر صفر برابر نيروي هوايي عراق موفق شد تا در صدر گروه قرار گيرد. اين در حالي است كه نمايندهي ايران در دقيقهي 30 و به دليل اخراج مجيد غلامنژاد 10 نفره بازي را به پايان برد.
دايي پس از اين بازي گفت: ميخواهم از همهي بازيكنان به ويژه به خاطر بازيشان در نيمهي دوم تشكر كنم. با وجودي كه ما 10 نفره بوديم در كنترل بازي و حفظ نتيجه تلاش فوقالعادهاي داشتيم. در اين ديدار كار دشواري داشتيم. بايد در نيمهي دوم دفاعي كار ميكرديم، اما بازيكنان ما با آمادگي ذهني همه چيز را تحت كنترل داشتند.
وي افزود: نيروي هوايي هم با وجود سختيهايي كه براي آماده كردن تيمش داشت، خوب كار كرد. اميدوارم ما با همين روند بتوانيم در بازيهاي گروهي به مرحلهي بعد صعود كنيم.
سرمربي نيروي هوايي هم با تبريك به سايپا گفت: همه ميدانند كه ما چه شرايط سختي داشتيم و چگونه تمرين كرديم. در نيمهي دوم همه چيز در اختيار ما بود و سايپا حتي يك فرصت هم نداشت.
حميد سلمان افزود: ما با سه مهاجم كار را دنبال كرديم اما، هيچ كدام از موقعيتهايمان گل نشد. سايپا در زمين خودش اسير شده بود و در ضد حملات نيز هيچ خطري نشان نميداد. ما با سه مهاجم بازي كرديم اما، نميتوانستيم شانسهايمان را به گل تبديل كنيم.



