تبليغاتX
سایت خبری علی دایی | Ali Daei - احمدزاده: از فدراسيون و علي دايي عذرخواهي مي‌كنم
چهارشنبه هجدهم اردیبهشت 1387

محمد احمد‌زاده با اعلام استعفا از مربي‌گري تيم ملي فوتبال گفت: از فدراسيون و علي دايي عذرخواهي مي‌كنم.

احمد‌زاده پس از باخت ملوان مقابل پيكان با اعلام كناره‌گيري از تيم ملي در گفت‌وگو با ايسنا اظهار داشت: به دليل شرايط حساس ملوان، از فدراسيون و علي دايي عذرخواهي مي‌كنم و از ادامه كار با تيم‌ملي تحت هر شرايطي انصراف مي‌دهم چرا كه احساس مي‌كنم با توجه به نتايج نيم فصل دوم ملوان، شايستگي حضور در كنار تيم ملي را نداشته باشم.

سرمربي تيم فوتبال ملوان بندر انزلي همچنين با تمجيد از نمايش شاگردانش مقابل پيكان گفت: بازي را به طور كامل در دست داشتيم ولي نتوانستيم از موقعيت‌هاي ايجاد شده به خوبي استفاده كنيم. احمدزاده ادامه داد: ملوان بازي به مراتب بهتر و برتري نسبت به پيكان انجام داد؛ بازيكنانم تا آخرين لحظه زحمت خود را كشيدند، ما در طول بازي موقعيت‌هاي پرشماري و خطرناكي بر روي دروازه حريف ايجاد كرديم ولي به دليل درخشش مدافعين و دروازه‌بان پيكان، برعكس جريان بازي گل خورديم و اين باخت به هيچ عنوان شايسته‌ي تلاش شاگردانم نبود.

وي افزود: از تماشاگران ملوان مي‌خواهم كه به حمايت خود از اين تيم ادامه دهند چرا كه هنوز سه بازي ديگر در پيش خواهيم داشت و مي‌توانيم در صورت حمايت هواداران، به نتايج لازم مقابل راه‌آهن، مقاومت سپاسي و پاس همدان دست يابيم. جايگاه ملوان در نيم فصل دوم در پايين جدول نبود و نبايد در جمع تيم‌هاي انتهايي قرار مي‌گرفتيم.


نوشته شده توسط علیرضا در 2:50 | لینک ثابت