سرمربي تيم ملي فوتبال ايران بعد از تمرين عصر روز شنبه در جمع خبرنگاران گفت: وضعيت بازيكنان بسيار خوب و ايدهآل است و بدون هرگونه مصدوم و محروم به تمرينات ادامه ميدهيم.
به گزارش ايسنا؛ علي دايي، حضور دكتر محمود احمدينژاد را در كنار تيم، قوت قلب بازيكنان دانست و افزود: اينگونه حركات باعث ميشود كه بازيكنان تيم ملي بدانند كه مسوولان به فكر تيم هستند. وي در مورد تغيير ساعت بازي با امارات گفت: اين خواستهي كادر فني بود و تغيير ساعت بازي هم به نفع تيم ملي امارات و هم به نفع بازيكنان ماست.
علي دايي تيم ملي امارات را تيمي منسجم دانست و افزود: اين تيم قطعا با قدرت در مقابل ما ظاهر خواهد شد و برد آنها در اين بازي، حكم صعودشان به مرحلهي بعد خواهد بود.
سرمربي تيم ملي در پايان دربارهي حضور علي كريمي در تيم گفت: علي كريمي بعد از پايان دوران مصدوميت و رسيدن به آمادگي كامل قطعا در بين بازيكنان حضور خواهد داشت، زيرا ما به علي كريمي نياز داريم



